De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Vleuterweide staan vanaf dinsdag 24 oktober weer enthousiast voor je klaar. Eigen foto Albert Heijn Vleuterweide.
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Vleuterweide staan vanaf dinsdag 24 oktober weer enthousiast voor je klaar. Eigen foto Albert Heijn Vleuterweide.

Albert Heijn Vleuterweide krijgt metamorfose

Ondernemend

VLEUTERWEIDE > Albert Heijn Vleuterweide in Centrum Vleuterweide het gelijknamige winkelcentrum sluit op woensdag 11 oktober om 19:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel van Hans Geveling Supermarkten aan de Middenburcht 14 wordt compleet vernieuwd en er komt nog meer aandacht voor vers, gemak en duurzaamheid. De feestelijke heropening vindt plaats op dinsdag 24 oktober om 11:00 uur en supermarktmanager Mischa Verzuu en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.  

“Klanten zullen echt verrast zijn. Werkelijk alles wordt nieuw, van vloer tot aan plafond. De winkel wordt veel ruimer van opzet en het assortiment enorm uitgebreid. Kom gezellig langs op 24 oktober. De eerste 200 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis”, vertelt Mischa Verzuu.

Vers 
In de vernieuwde supermarkt vinden klanten straks een nog uitgebreider en gevarieerder assortiment verse producten, van groente en fruit tot heerlijk vers afgebakken brood en diverse taarten en koekjes. De nieuwe markthal biedt een grote selectie vleeswaren, kazen, salades, plantaardig broodbeleg en tapas. Bij de sushibar wordt de hele dag door verse sushi, sashimi en maki gemaakt, maar klanten kunnen bovendien kiezen voor ter plekke gemaakte poké bowls en Bam tuk. Dat is streetfood uit onder andere Vietnam, Thailand en Indonesië. Verder komen er ook meer biologische, vega(n) en halal producten.

Gemak 

Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 21 en bij twee daarvan kan met contant geld worden betaald. Afrekenen bij een gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. Bij binnenkomst kun je terecht bij de Grab & go voor een broodje, een sapje of een kop koffie. Je hoeft hiervoor niet de winkel in, want afrekenen doe je bij de aparte zelfscankassa. Ook vind je daar een geldautomaat en de nieuwe pakketwand waar je met een unieke code zelf je online bestelde pakket ophaalt.

Duurzaam 
De vernieuwde Albert Heijn Vleuterweide is energiezuinig. Overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Alle koelingen hebben dagafdekking en vijf parkboxen voor de winkelwagens krijgen een sedumdak. De gehele verbouwing wordt circulair uitgevoerd. “We hopen iedereen weer te zien op dinsdag 24 oktober en zijn benieuwd naar alle reacties”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij de Albert Heijn aan de Hindersteinlaan 25 in Vleuten en aan het Mereveldplein 13 in De Meern. .

Afbeelding
Lintjesregen 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws