Afbeelding
Ger Wijtsma

Kindermuziekweek concert bij HOV Vleuten

Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan altijd!

VLEUTEN > Harmonieorkest Vleuten is deelnemer aan de landelijke Kindermuziekweek, waarbij kinderen elk voorjaar kunnen genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek. 


Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan altijd! Dat vinden ze bij HOV ook en daarom geeft het E-orkest op zondag 7 april een optreden in de CultuurCampus in Centrum Vleuterweide. Het thema dit jaar van de Kindermuziekweek is Energie! Het jeugdorkest speelt onder andere het kindermuziekweeklied. Emmy en Jule (van Vocal Arts Academy) zingen mee en ook de kinderen van BSO Buitengewoon laten zien en horen wat ze in de workshops hebben geleerd over optreden en het maken van muziek.  

Alle kinderen uit de omgeving van Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens zijn welkom om te komen (en ook (groot)ouders mogen mee). En het leuke is dat je niet alleen kunt luisteren, je mag ook zelf meedoen met de muzikanten en dirigent Jooske. Dus zing, dans of speel mee op het slagwerk en boomwhackers van Harmonieorkest Vleuten. En heb je zelf thuis een instrument, neem het dan vooral mee naar de voorstelling. Zo maken jullie er met z’n allen een geweldig optreden van vol vrolijkheid en muziek.

Geef je energie dan krijg je energie! Heb jij het nieuwe Kindermuzieklied Energie al gezongen? Zoek het op op Youtube en oefen het vast thuis voor het optreden. Wil je bladmuziek voor je instrument, mail dan naar jeugd@harmonieorkestvleuten.nl, dan krijgt je het toegestuurd om nog beter te oefenen en voor de dag te komen.

Het kindermuziekweek concert is op zondag 7 april van 13.30-14.30 uur in de CultuurCampus, Burchtpoort 5 in Vleuterweide. De toegang voor kinderen en U-pas houders is gratis, vanaf 13 jaar kost het 2,50 euro. Meer informatie over het programma en de uitvoering staat op www.harmonieorkestvleuten.nl.