Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Netwerkborrel HB-Café Leidsche Rijn

dinsdag 23 april 2024 19:30 tot 21:00

Inhoud

Tijdens de geslaagde startbijeenkomst van het HB-Café Leidsche Rijn op 11 maart, bleek dat er onder ouders van hoogbegaafde kinderen uit Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern veel behoefte is om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Vandaar dat we nu een netwerkborrel organiseren. Zonder inhoudelijk programma, gewoon ruimte voor ontmoeting, verbinding, (h)erkenning en gezelligheid.

Resultaat

Herkenning, erkenning en contact met andere ouders uit de wijk. Laagdrempelig contact met andere ouders helpt bij het normaliseren en de-medicaliseren van hoogbegaafdheid en andere neurodiversiteiten en vermindert stress en eenzaamheid. Kinderen zijn gebaat bij ouders die steeds meer vanuit veerkracht en eigen regie om kunnen gaan met de uitdagingen van het leven.

Voor wie?

De netwerkborrel van het HB-Café Leidsche Rijn is voor alle ouders van hoogbegaafde kinderen uit Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern. Voor ouders van kinderen in alle leeftijden. Het is ook voor ouders die niet weten of hun kind hoogbegaafd is, die aan het begin van hun zoektocht staan of die hun kind herkennen in andere neurodiversiteiten met kenmerken van autisme, dyslexie, dyscalculie, ADHD en/of hoog sensitiviteit.

Locatie