Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

In Between Café

woensdag 17 april 2024 9:30 tot 11:30

Tijden veranderen en de arbeidsmarkt verandert in volle vaart mee. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en jezelf blijven ontwikkelen in een veilige omgeving? Kom dan een kijkje nemen bij het In Between Café Leidsche Rijn!

Iedere 3 e of 4 e woensdag van de maand organiseren wij een interactieve bijeenkomst met een wisselend thema, wat je helpt bij het vinden van een nieuwe baan/opdracht. Je kunt hierbij denken aan praktische onderwerpen zoals je cv, LinkedIn en gebruik van Chat GPT, maar ook aan workshopsgericht op het switchen naar een andere functie of het omgaan met verlies van je baan.

De sfeer is informeel en er mag gelachen worden. Alles draait om meedoen en meedenken, want samen weten we meer dan alleen!

Thema 17 april

Het onderwerp dat deze keer centraal staat is het cv. Je krijgt uitleg over de basiselementen van een cv, de lay-out en het nut van het steeds aanpassen. Ook ga je actief aan de slag met het geven en krijgen van feedback om je cv nog verder te kunnen verbeteren. Natuurlijk is er ook voldoenderuimte voor het stellen van vragen. Aan het einde is er tijd om nog verder met elkaar te netwerkeno.a. aan de hand van een korte opdracht.

Locatie