Zondag 22 september 2019

SPORT Tennis & weergaloze Bingo voor jeugd LTCM

Geplaatst op 6 november 2018

MAARSSENBROEK > Zaterdag 3 november werd een geweldig en actief LTCM tennisseizoen bij de jeugd afgesloten met het 'Hoor de wind waait door je racket'-toernooi. Op deze stralende en zonovergoten herfstdag kwamen rond de 50 kinderen hun tennisskills meten met hun tegenstanders. En dat alles in een gezellige maar toch fanatieke sfeer. Voor de jongste tennissers werden ook nog extra tennisspelletjes georganiseerd, zoals bowlen met tennisballen en nummergooien met tennisballen. Het leidde tot veel plezier en gelach!

Na de wedstrijden werd er gegeten in het clubhuis en is vervolgens nog het tenniseindspel gedaan, waar iedereen - van jong tot oud - superfanatiek aan meedeed. Onder aanmoediging van alle anderen hebben Emma en Sebastian uiteindelijk om de hoogste eer gestreden. Wat een spanning!

De weergaloze BINGO met als hoofdprijzen twee keer 2 kaartjes voor de finaledag op het bekende Libéma grastoernooi in Rosmalen 2019 leidde tot verhitte gezichten. Maar ook naar alle andere superprijzen werd verlangend uitgekeken. Heel veel dank aan alle partijen die een prijs voor de BINGO ter beschikking hebben gesteld en ook aan alle helpers op de dag zelf. De vele jeugdleden van tennisvereniging L.T.C.M. uit Boomstede hebben weer een TOPdag gehad! Op naar het komende seizoen.

Deel dit bericht
Share to Facebook
Share to Twitter

REAGEER OP DIT BERICHT

VARnws verschijnt elke donderdag huis-aan-huis.
Uitgave Van Dijk Grafimedia BV, Breukelen.

© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden