Zaterdag 7 december 2019

SPORT Sinterklaas bezoekt BVM

LEIDSCHE RIJN > 29 november 2019 was een bijzondere dag voor de leden van judovereniging BVM. Tijdens de training werden zij aangenaam verrast door een bezoek van de Sint en twee van zijn Pieten. De Sint wist veel over de judoka’s en wat er dit jaar is gedaan bij BVM. Wie er traint, wie er heeft meegedaan aan de instap- en randori toernooien. “Maar plezier in sport is het allerbelangrijkste” hield de Sint de jonge judoka’s voor. En daar zijn de trainers Martin, Emile en Juul het helemaal mee eens.

Traditiegetrouw werden de verkopers van de loten voor de Grote Club Actie in het zonnetje gezet. Het is geweldig, dat zij weer zoveel mensen hebben gevonden die op deze wijze de vereniging steunen. Na een leuke judo-demonstratie door de aanwezige judoka’s vertrok de Sint weer. Uiteraard was er voor iedereen een leuk cadeau.

BVM is de gezelligste judovereniging van Vleuten-De Meern-Leidsche Rijn. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je de judo sport weer oppakken? Aarzel dan niet en meldt je aan op ledenadmin@bvm-demeern.nl. De lessen worden op vrijdag gegeven in de sportzaal aan de Ten Veldestraat 94 in De Meern. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden