Donderdag 19 juli 2018

SPORT Halve van De Haar komt er aan

HAARZUILENS > Nog minder dan 50 dagen te gaan tot het startschot van de 4e editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar zal klinken. Met een uniek parcours door het park en de tuinen van Kasteel de Haar staat dit loopfeest op 2 april a.s. garant voor een van de mooiste en gezelligste loopevenementen van Midden-Nederland.

Wedstrijdlopers, beginnende lopers én liefhebbers van hardlopen in een groene en unieke omgeving kunnen op Tweede Paasdag hun sportieve hart weer ophalen. Dit jaar mag de kasteelloop wederom rekenen op de steun van een aantal trouwe en trotse sponsoren. Royal Reesink heeft zich voor de 3e keer aan deze editie verbonden als hoofdsponsor. RTV Utrecht zal als mediapartner De 5 km van De Haar wederom adopteren.

Met onderdelen als De Halve, De 10 km, De 5 km en de jeugdlopen van De Haar biedt Kasteelloop De Halve van De Haar voor elk wat wils. Alle lopers zullen starten in het kasteelpark en finishen in het gezellige, schilderachtige dorp Haarzuilens. Het prachtige parcours loopt door het lommerrijke kasteelpark, langs uitgestrekte waterpartijen, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de torens van het kasteel. Tijdens het evenement is er vertier en plezier langs het parcours voor jong en oud.

Sponsoren

De realisatie van Kasteelloop De Halve van De Haar is niet mogelijk zonder sponsoren. Dankzij de steun van hoofdsponsor Royal Reesink blijft het gezellige karakter van de kasteelloop behouden en heeft dit evenement inmiddels een vaste plek op de Nederlandse loopkalenders verworven. Met het hoofdsponsorschap wil Royal Reesink een gezonde levensstijl bevorderen en haar medewerkers een sportieve uitdaging bieden. RTV Utrecht zal dit jaar voor de 2e keer als mediapartner aan boord zijn en adopteert de 5 km afstand als De RTV Utrecht 5 van De Haar.

Kasteelloop De Halve van De Haar is een initiatief van Sarah Watson, kleindochter van baron van Zuylen van Nijevelt van de Haar, en wordt georganiseerd door Kermis Oranjevereniging Haarzuilens, Athletic Point Events en Kasteel de Haar.

Inschrijven Kasteelloop De Halve van De Haar: www.dehalvevandehaar.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden