Donderdag 19 juli 2018

SPORT Walking Football bij VV De Meern

DE MEERN > Wat is een leven zonder voetbal? Gelukkig is er een nieuwe voetbalvorm, Walking Football, ontstaan in Engeland. In Nederland is dit een paar jaar terug als eerste opgepikt door oud-spelers van betaald voetbalclubs maar het is inmiddels bezig aan een opmars. Walking Football is een concept voor mannen en vrouwen, minimaal 55 plussers vaak 60 plussers, die fit genoeg zijn om rustig te sporten, voetballen leuk vinden, sfeer en gezelligheid zoeken maar niet meer willen meedoen in de normale competities. Met Walking Football speel je op een kleiner veld, gaat het puur om spelplezier en plezier met elkaar, mag de bal niet boven de heup komen en uiteraard: je moet WANDELEN. Saai? Zeker niet!

Bij V.V. De Meern vinden we dat voetbal voor iedereen is en voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom starten ook wij met Walking Football.

Benieuwd of het wat is? Kom dan langs voor onze kick-off over dit nieuwe bekende spel op vrijdagavond 23 februari om 19:00 uur. Dames schroom niet! Walking football is niet exclusief voor mannen.

Tijdens de kick-off wordt uitleg gegeven over wat Walking Football precies inhoudt en hoe wij dit bij V.V. De Meern met ingang van maart mogelijk gaan maken. Dus, neem contact op met uw oude voetbalkameraden. Neem ze mee naar de kick-off om oude tijden te laten herleven en weer samen op het veld te staan op ons prachtige sportpark.

We zien u graag vrijdag 23 februari 2018 om 19:00 uur in het Clubcafe van V.V. De Meern. Sportpark De Meern, Loenenseboslaan 2, 3454 NT De Meern. Bent u verhinderd maar wel geïnteresseerd, stuur dan een bericht naar walkingfootball@vvdemeern.nl .

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden