Donderdag 19 juli 2018

SPORT Mascotte Desty is gearriveerd bij DESTO

LEIDSCHE RIJN > Na een succesvolle crowdfundingactie voor de aanschaf van een eigen mascotte voor c.o.v. DESTO in Vleuten afgelopen november, kon voetbalmoeder Vera van Zoest eindelijk de eigen DESTO-mascotte in de armen sluiten. De mascotte, genaamd DESTY, zal ingezet worden tijdens toernooien, de DESTO-speldag, wedstrijden van de jeugd, het 1e elftal en het G-team en zal regelmatig te zien zijn tijdens allerlei andere sportieve evenementen bij DESTO.

Voorheen werden de mascottes van FC Utrecht en de WEURO 2017 geleend en ingezet op toernooien maar Vera vond dat DESTO eigenlijk best een eigen mascotte kon gebruiken. Voor veel kinderen heeft een mascotte iets magisch en een mascotte kan kinderen enthousiasmeren om te (blijven) sporten en aanmoedigen tijdens wedstrijden. Daarnaast geeft een mascotte de club een eigen uitstraling en zal DESTY in korte tijd een bekend gezicht langs de velden zijn.

Daarom startte Vera een crowdfundingactie die al na 2 weken succesvol bleek te zijn en ze wist het benodigde bedrag van ca. € 2.200,- binnen te halen dankzij de vele leden, vrienden, collega’s, familie en een aantal sponsoren die allemaal mooie donaties deden.

Inmiddels was er door de makers van mascotte Kicky van de WEURO een mooi ontwerp gemaakt voor een eigen mascotte met een heus tenue in de DESTO-kleuren. En nu is DESTY er dan eindelijk!

Op zaterdag 10 februari a.s. om 11.00 uur zal bij DESTO de kennismaking met DESTY plaatsvinden. Na de officiele introductie volgt natuurlijk een fotomoment, worden er knuffels en high-fives uitgedeeld en

zal DESTY ook nog een rondje langs de velden maken. Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van DESTY? Volg DESTY dan op Instagram: @desty.demascotte en op Facebook: DESTY van DESTO.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden