Donderdag 19 juli 2018

SPORT Goede prestaties voor OKV turnsters

HARMELEN > Al vroeg in de ochtend om8 uur hadden 4 turnsters op nationaal niveau hun 1ste Rayonwedstrijd om zich te kunnen plaatsen voor de toestelfinale in het Rayon. Esmee Hettinga turnde een zeer goede wedstrijd en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen. Lisa van Dijk heeft haar zelf overtroffen met haar vloeroefening en kwam uiteindelijk op een 6de plaats terecht. Lucy Ouwerkerk en Frederieke Bosma lieten wat punten op balk liggen . Hierdoor kwam lucy op een 7de plaats en frederieke op een 8 ste.

Op de andere baan was tegelijker tijd Ellen van Soest die uitblonk met haar vloeroefening. Ellen kwam op een 6de plaats terecht.

Dane Hofman werd 1ste met haar sprong en 2de met haar brugoefening en mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen. Estelle van der Horst kwam op een 9de plaats en Rosalinda Foppen die 1ste werd met haar vloeroefening kwam op een 16de plaats.

Tiara Vaneker, Suzanne Nap , Claire Boxsem en Erinn Kuus turnen in de 5de divisie. Ook deze turnsters hadden de laatste weken hard getraind en dat werd ook beloond.

Tiara die 2de werd met haar sprong eindigde ook op een 2de podiumplaats waardoor ze een zilveren medaille kreeg.

Suzanne werd 2de met haar balkoefening en in haar vloeroefening liet ze een mooie salto tot stand zien kwam op een 15de plaats. Claire werd 3 de met haar vloeroefening en kwam op een 11de plaats en erinn kwam op een 12de plaats terecht.

Voor Manouk Blom , Tessa Lausberg, Britt Busser, Devi Pot en Nynke Hahn was het hun 1ste voorwedstrijd.

Alle 5 waren ook zeer nerveus maar lieten goede prestaties zien .

Nynke overwon haar angst met haar sprong en kwam in haar categorie op een mooie 18de plaats.

Devi werd 2de met haar vloeroefening op muziek en kwam op een 6de plaats.

Manouk , Tessa en Britt zitten in dezelfde categorie hiervan werd britt 3de met haar vloeroefening en kwam op een mooie 5de plaats . Tessa kwam op een 11de en manouk op een 12 plaats.

Alle turnsters werden verrast door het Rayon ze kregen allemaal nog een turntasje uitgereikt in mooie kleuren

Het was voor OKV een zeer geslaagde wedstrijddag.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden