Donderdag 19 juli 2018

SPORT Gratis proefduik bij Duikteam Gejo!

Een paar leuke weetjes.

• Het diepst bekende punt in zee ligt in de Marianentrogis en bevindt zich meer dan 11 kilometer onder water

• Ruim 70% van het aardoppervlak bestaat uit water

• De bruinvis is de kleinste en ook de meest voorkomende walvisachtige in de Noordzee en Waddenzee. In de Oosterschelde is de bruinvis zelfs de enige walvisachtige!

Wordt het dan niet eens tijd om de onderwaterwereld te ontdekken? Dat kan!

Duikteam Gejo biedt de mogelijkheid om gratis een proefduik te maken met een echte SCUBA persluchtuitrusting. Onder leiding van een bevoegde bondsinstructeurs kun je ervaren hoe het is om gewichtloos te zweven. We doen dit in zwembad Den Hommel op vrijdagavond 9 februari 2018 tussen 20:30 en 23:00 uur.

Mocht je naar aanleiding van deze vrijblijvende kennismaking besluiten om deel te nemen aan de opleiding voor het internationaal erkend Open Water brevet, dan informeren wij jou graag over onze maatwerkbenadering. Ook als je al een duikbrevet hebt ben je bij duikteam Gejo aan het juiste adres voor vervolgopleidingen en specialisaties. Wij zijn een gezellige vereniging en organiseren met grote regelmaat leuke (duikgerelateerde) activiteiten.

Wil je meer weten over de proefduik of je direct opgeven: www.duikteamgejo.nl of bel Ton van Eck: 06 51 23 31 51 (na 18:00 uur).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden