Donderdag 19 juli 2018

SPORT 2 Zilveren en 3 bronzen medailles voor OKV Turnsters

HARMELEN > Afgelopen zaterdag hadden 12 jonge turnsters van OKV hun 1 ste voorwedstrijd in wilnis.

Amber Rozengarden , Nora Faeseler , Amy L'Abée , Elin van Driesten en Amelie Groenenboom waren in ronde 3 aan de beurt op verschillende wedstrijdbanen.

Ze vonden het best spannend zo’n eerste wedstrijd. Elin liet een mooie handstand platval waar ze hoog mee scoorde en Amber weer 1ste met haar vloeroefening en Nora werd 1ste met haar sprong en Amy werd 1ste met haar balkoefening. Amber kwam met alle 4 de toestellen op een 2de plaats terecht en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen en elin mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen. Amelie werd 7de Nora werd 10de en Amy werd 12de . Emily Kirsten van Schaik , Kalliste Bouwhuis , Norah van der Mortel en Anouk van Eerdt waren in de laatste ronde aan de beurt. Emily liet een nette vloeroefening zien en werd verrast met een zilveren medaille. Voor kalliste een bronzen medaille die een knappe balk oefening liet zien en voor Norah ook een bronzen medaille die mooie punten behaalde voor haar vloeroefening. Anouk kwam op een 20 ste plaats terecht.

Rona Lancee liet in de vroege ochtend aan de jury haar mooie oefeningen zien en kwam ook op een mooie 8ste plaats terecht van de 32 turnsters. Laura van Holland en Guusje Scheepstra zaten in een groep met totaal 30 turnster en laura die 1ste werd met haar brugoefening werd 8ste en guusje die 1ste werd met haar vloeroefening werd 9de.

Dit zijn zeer mooie resultaten voor de OKV Turnsters.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden