Zondag 22 juli 2018

SPORT Utrecht maakt zich klaar voor eerste Night Run!

UTRECHT > Spectaculair nieuw avondhardloopevenement in de binnenstad van Utrecht brengt spanning en beleving

Vrijdagavond 13 april is de binnenstad van Utrecht hét decor van de allereerste Night Run. Een absolute must voor iedere loper die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wilt ervaren. Vanaf vandaag kunnen loop-, stad- en avontuurfanaten zich inschrijven voor dit bijzondere avondevenement.

Het nachtelijke loopevenement dat al jaren een succes is komt op 13 april naar Utrecht. Een Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. De binnenstad van Utrecht wordt omgetoverd tot een feeëriek toneel. Zodra de zon onder is, wordt op het Domplein het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop langs de grachten van Utrecht. Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers de stadse duisternis in en worden ze verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel. “De binnenstad van Utrecht met start en finish onder de Dom is een ideale setting voor deze eerste editie. Daarnaast draagt de relaxte sfeer bij aan deze unieke beleving, waarbij de eindtijd niet belangrijk is. Het advies is trouwens om nog een beetje energie over te houden voor de afterparty”, zegt Annemarie Stap, organisator van de Utrecht Night Run.

Feestend de nacht in

Na de tocht van 8 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De Utrecht Night Run wordt traditioneel afgesloten met een heuse afterparty waar lopers kunnen genieten van hun sportieve prestatie en het welverdiende biertje dat ze aan de finish ontvangen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag – individueel of als groep - via www.utrechtnightrun.nl. Alle lopers ontvangen bij hun inschrijving een startnummer, headlight. glow gadgets en een welverdiend biertje.

1 REACTIE

Frank van der rijst12 april 2018 om 20:11

Kan ik nog met de auto parkeren en in de avond weer weg in de parkeergarage springweg

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden