Zondag 22 juli 2018

SPORT OP zoek naar de mooiste sportfoto van Utrecht

LEIDSCHE RIJN > Heb jij dit jaar in de gemeente Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Of sta jij dit jaar met je camera of mobiel nog langs de lijn of op het veld van je favoriete Utrechtse team? Doe dan mee aan de Utrechtse sportfoto van 2017! Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto’s. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs.

Wederom organiseren het Mulier Instituut en de VSU (Vereniging Sport Utrecht) dit jaar de fotowedstrijd ‘Utrechtse sport in beeld’. Met een zoektocht naar de mooiste Utrechtse sportfoto van het jaar laten de twee Utrechtse organisaties de mooiste Utrechtse sportmomenten van het jaar nog eens beleven. De winnaar van de mooiste Utrechtse sportfoto wordt bekendgemaakt tijdens de Sportprijs Utrecht op 14 februari 2018 waar ook de beste Utrechtse sporters, verenigingen en vrijwilligers van het jaar worden gekozen.

All you need is love

Dit jaar zal er een extra prijs worden uitgereikt aan de foto die het beste het thema ‘liefde in de sport’ laat zien. Dus heb je nog een foto die perfect binnen dit thema valt? Stuur deze dan in en geef aan waarom juist deze foto de liefde in de sport uitstraalt.

Meedoen?

Foto’s kunnen t/m 14 januari 2018 worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of worden gedeeld via Twitter @VSUONM of Instagram met #sportfoto030. Alle inzendingen krijgen een plek in het Facebook fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2017.

Meer info

Ga naar sportprijs-utrecht.nl/fotowedstrijd voor meer informatie en het reglement.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden