Maandag 23 juli 2018

SPORT Politiek Sportcafé 2018 van VSU

LEIDSCHE RIJN > Politiek, sport en discussie zijn de ingrediënten van het Politiek Sportcafé op vrijdagavond 2 februari. Bent u ook zo benieuwd naar de plannen van de Utrechtse politiek voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 gehouden worden? Kom dan 2 februari naar de jaarlijkse ontmoetingsavond tussen de politiek en sport.

Tijdens deze avond worden de raadsleden sport en de wethouder aan de tand gevoeld over actuele onderwerpen uit de Utrechtse sportwereld. De thema’s waar we dit jaar bij stil staan zijn; groei van de stad in relatie tot de investeringen en talentontwikkeling. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan de politici. Jesper Rijpma – oud raadslid – zal de discussie in goede banen leiden.

Vanaf 19:30 uur bent u welkom in het paviljoen van DESTO , Componistenlaan 10, 3451 SX Utrecht voor de ontvangst met koffie/thee. Het Politiek Sportcafé begint om 20:00 uur (tot 22:00 uur). Uiteraard is iedereen na afloop welkom bij de borrel om na te praten over de avond.

Aanmelden via de site van de VSU.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden