Maandag 23 juli 2018

SPORT Eindejaarstrimloop Vechtstreek in Beweging rond Maarsseveense Plassen

MAARSSEN > Op oudejaarsdag, zondag 31 december, is er een trimloop in de serie Vechtstreek in Beweging Trimlopen (ViB-lopen) rond de Maarsseveense plassen. Deze trimlopen, door het fraaie, groene recreatiegebied, worden elke maand georganiseerd door OSM’75 Atletiek Maarssen.

Deze keer is het een ideale gelegenheid om de extra caloriën van de kerstdagen er weer af te trainen, voordat aan de oliebollen wordt begonnen.

De lopen zijn voor iedereen, van beginners tot getrainde atleten, van jong tot oud. Iedereen kan zijn eigen afstand kiezen, van 2,5 t/m 21 kilometer, Er lopen ook haas-lopers op verschillende snelheden, die op een vast tempo hun ronden lopen.

Het startschot voor de halve marathon op 31 december klinkt om 10.25 uur, de overige afstanden vertrekken 10 minuten later. Inschrijven kunt U vanaf 9.30 uur bij de hoofdin¬gang van recreatiecentrum Maarsseveense Plassen, in het evenementcentrum van Inn-Style. Hier is ruime gelegenheid voor omkleden, toiletten en douches, en kunt u terecht voor een drankje of hapje.

Alle nadere informatie op www.viblopen.nl of telefoonnummer 0346-573008.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden