Maandag 23 juli 2018

SPORT T.C. Domstad gekozen tot tennisvereniging van het Jaar 2017

Voorzitter Sanne van

UTRECHT > “T.C. Domstad uit Utrecht is een grote tennisclub binnen de gemeente Utrecht en vervult daarmee een belangrijke rol voor de tennissport in die omgeving. De club werkt vanuit een duidelijke visie en heeft een sterk profiel: open voor innovatie en samenwerking, maatschappelijk betrokken en aandacht voor duurzame maatregelen”, luidde het duidelijke oordeel van de jury, bestaande uit Dorien Everaars (Bondsbestuurslid Verenigingstennis), Marcel Boots (Bondsbestuurslid Algemene Zaken) en Robert Jan Schumacher (Directeur Dienstverlening). Bovendien wordt de 1.600 leden tellende club geroemd om het feit dat ondanks een volledige bezetting van de 16 banen tijdens de competitie, Domstad er alles aan doet om zoveel mogelijk extra competitiemomenten te organiseren.

‘Dubbel feest!’

Wat voorzitter Sanne van Bruijnsvoort van Domstad betreft is voor elke club, groot of klein, de sleutel tot succes vooral goede voorbereiding en strakke planning. “We maken gebruik van strakke draaiboeken en goed doordachte planningen. Toevallig hebben wij vorige week al de gehele kalender van 2018 bepaald. We weten eigenlijk voor elke drukke dag van komend jaar al wat er gaat gebeuren en bij zo’n overleg zijn alle commissies vertegenwoordigd. Zoiets voorbereiden hoeft niet eens veel tijd te kosten, zo’n kalender heb je in een paar uur bepaald. Werk ook nauw met elkaar samen, houd elkaar op de hoogte. Want we maken een planning, maar dingen kunnen altijd anders lopen. Ik probeer ook nauwkeurig al mijn appjes bij te houden en waar nodig direct te schakelen met commissieleden. Want doe je dit soort dingen goed, dan kun je op de drukken dagen zelf al je tijd besteden aan de sfeer en de activiteiten.”

Tenslotte toont van Bruijnsvoort zijn vreugde over de prijs: “Ik ben ongelofelijk trotst! Ik vind het zo leuk voor alle leden en vrijwilligers. Ik heb ook best naar deze dag toegeleefd. Het is echt een bekroning van alles wat wij doen. Toevallig hebben wij vandaag op de club ook een toernooi en daarna een feestje, dus het wordt dubbel feest!”

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden