Maandag 23 juli 2018

SPORT Turnsters OKV pakken goud, zilver en brons

HARMELEN > De keuze turnsters van OKV hadden de afgelopen zaterdag 9 december hun 1ste voorwedstrijd in Amersfoort. Veel turnsters turnen dit jaar in eem hoger niveau. Hierdoor hebben de turnsters op veel nieuwe en moeilijker elementen getraind .

Danae Hofman turnt in de 6de divisie en kwam op een 1ste plaats terecht, Ze werd met 1tse met de haar toestel brug , balk en vloer. DE gouden medaille had ze dubbel en dwars verdiend.

Tiara Vaneker die in de 5de divisie zit. Deed dit jaar voor het eerst mee met wedstrijden en pakte de zilveren medaille. Tiara liet een prachtige sprong zien. In deze divisie liet Clair Boxsem een mooie vloeroefening zien en kwam op een 5de plaats terecht waardoor ze de bronzen medaille in ontvangst mocht nemen. Erinn kuus kwam op een 6de plaats terecht.

Rosa Tol en Sanne van Leeuwen turnen dit jaar voor het eerst in de 4de divisie en hebben nog wat moeite met een aantal elementen. Maar ze hebben zich goed staande gehouden en rosa kwam op een 6 de plaats terecht en sanne werd 10de. Melanie Rozengarden is senior en zit i de 6de divisie en melanie liet een mooie sprong zien en kwam op een 3de plaats terecht en nam de bronzen medaille mee naar huis.

Noa Benevente Martin en Charlotte Smulders zitten dit jaar voor het eerst bij de keuze turnsters.

Noah zit in de 5de divisie en kwam op een mooie 6de plaats terecht en charlotte zit in 6de divisie en zij kwam op een 9de plaats. Estelle van de Horst kwam op een 6de en Rosalinda Foppen op een 10de plaats terecht zij zitten ook in de 6de divisie zitten maar zijn junior . Ellen van Soest zit inde 7de divisie en kam op een 10de plaats terecht.

Al met al een goede 1ste wedstrijd voor de OKV Turnsters .

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden