Maandag 23 juli 2018

SPORT Open Snelschaakkampioenschap TRIO

DE MEERN > Op woensdagavond 27 december wordt het OPEN snelschaakkampioenschap van schaakclub TRIO gehouden. Dit toernooi staat open voor leden van TRIO maar ook voor schakers uit De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gespeeld in 3 of meer poules. Bij de indeling van de poules wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de spelers zodat alle poules min of meer van gelijk niveau zijn. Na deze poulewedstrijden volgt de finale ronde waarin de poulewinnaars het tegen elkaar opnemen. De bedenktijd is 10 minuten per partij.

De ervaring van de laatste jaren is dat het niveau van dit toernooi zodanig is dat ook thuisschakers tot ongekende prestaties kunnen komen. De kampioen van vorig jaar heeft toegezegd zijn titel te verdedigen en ook een oud kampioen zal present zijn. Het toernooi staat bekend om zijn gezellige en ontspannen sfeer, waarbij het hoogtepunt is de prijsuitreiking van de beker aan de kampioen en de daarmee gepaard gaande eeuwige roem. Het is een leuke gelegenheid eens kennis te maken met schaakclub TRIO en de sfeer te proeven.

Het toernooi wordt gehouden in De Schalm aan de Oranjelaan in De Meern tegenover het winkelcentrum Mereveldplein en begint om 19.45 uur. Er zijn geen inschrijvingskosten aan verbonden.

Bekijk ook onze site www.trioschaak.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden