Maandag 23 juli 2018

SPORT De Sint bezoekt judo-vereniging BVM

DE MEERN > Op 1 december heeft de Sint tijd gevonden om net als ieder jaar BVM De Meern te bezoeken. Het was een gezellig feest, waar de Goedheiligman, vergezeld door 2 sportieve Pieten, de verrichtingen van de jonge judoka's kwam bekijken. Hij was weer blij verrast hoeveel de jongens en meisjes in een jaar weer hadden geleerd.

Naast de sportieve kant was er ook tijd voor een gezellig praatje. De Sint wist precies wie de clubkampioenen waren en wie er mee doen aan de instaptoernooien. Zoals ieder jaar werden ook de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. Dankzij de judoka's zijn er weer veel mensen geweest die op deze manier BVM een steuntje in de rug geven. Aan het eind van het bezoek deelden de Pieten een leuk cadeau uit.

BVM is de gezelligste judovereniging in De Meern (www.bvm-demeern.nl). Meld je aan voor een proefles. Of kom gewoon langs. Zowel kinderen vanaf ongeveer 6 jaar als volwassenen die judo willen ontdekken zijn van harte welkom. We trainen elke vrijdag in 6 groepen van 15:30 tot 21:30 in de gymzaal aan de Ten Veldestraat 94 in De Meern.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden