Maandag 23 juli 2018

SPORT Moeizame start schakers TRIO in externe competitie

DE MEERN > De start van de SGS competitie verloopt uiterst moeizaam voor TRIO. Na het verlies in de 1e wedstrijd ging het 8-tal wederom mis tegen Woerden met een forse 6,5-1,5 nederlaag. Maarten Remkes, Chris van Meer,Theo van der Poll, en Edwin Weijers verloren verdiend hun partijen. Bij een 4-0 achterstand leek alles verloren. Echter met een prachtige overwinning van Hans van Dijk en een remise van Kees Mijderwijk kwam de spanning terug. Helaas konden Ron Woudsma en Hans Muller geen vuist meer maken. Ook het eerste viertal ging in de 1e wedstrijd onderuit tegen Harmonie. Kees Mijderwijk en Frank Kanne behaalde remise en Chris van Meer en Sebastiaan van Asselen moesten het onderspit delven.

Maar er waren gelukkig ook positieve resultaten. Het 2e viertal behaalde een fraaie 3-1 overwinning zonder nederlaag op de borden. Jan van Oord, zwaar bevochten met 2 pionnen achter, en Bert de Weerd, na een ingewikkelde stelling te hebben bereikt, behaaldeeen remise, maar alle lof ging uit naar Ernst Beekman en Nadja van Egmond. Ernst maakte binnen een halfuur de partij fraai uit en Nadja overweldigde op het bord haar tegenstander die geen schijn van kans had. Een fraai resultaat wat een mooi voorbeeld is voor de andere TRIO teams. De komende wedstrijden zal dat uiteraard gaan blijken.

Mocht u ook zin hebben om te schaken? Kijk dan op www.trioschaak.nl en meld u aan. U kunt altijd terecht voor een partijtje schaak !

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden