Maandag 23 juli 2018

SPORT Veel aanvallend spel in 7e competitieronde TRIO

DE MEERN > Trage en saaie partijen zijn dit seizoen in het speellokaal van TRIO nagenoeg niet te zien. Uitermate spannend en veel aanvalsspel en de 7e competitieronde was hierop geen uitzondering.

Edwin Weijers, als onbetwiste koploper had het bijzonder moeilijk tegen Hans Muller die uitstekend spel liet zijn maar uiteindelijk toch het hoofd moest buigen. Hans en Andre van Dijk maakten er een boeiende partij van met over en weer mogelijkheden om de partij naar zich toe te trekken waarbij Hans aan het langste eind trok.

Een fraaie partij van Nadja van Egmond en Frank Kanne waarbij Nadja in een aanvallende stelling met verbonden pionnen net niet de juiste zetten wist te vinden. In het eindspel kon Frank daardoor langzaam de partij naar zich toetrekken. Nadja bleef helaas zonder punten achter maar wel met de complimenten voor het vertoonde spel.

Uitslagen van de overige partijen : Jan van Oort- Ernst Beekman ½ - ½ , Pieter Popken – Maarten de Weerd 1-0, Maarten Remkes-Sebastiaan van Asselen 1-0, Duco Douwstra-John Schat 1-0, Bert de Weerd-Kees Mijderwijk 0-1, Dirk van de Geer-Ron Woudsma ½- ½ , Freek de Rooij- George van Hutten 0-1, Chris van Meer -Theo van der Poll ½- ½/

TRIO mocht deze week ook van de familie van oud lid Jan Bogaard naslagwerk en andere schaakartikelen ontvangen over de geschiedenis van TRIO. Waaronder een mooi boekwerk waarin de ontwikkeling van de schaakvereniging door de jaren gevolgd kan worden. Vanaf deze plek willen wij de familie Bogaard nogmaals bedanken voor deze schenking.

Binnenkort organiseren wij voor thuisschakers een toernooi. Meer info volgt! Wilt u eerder eens komen kijken, mail dan naar schaakverenigingtrio@ziggo.nl . U kunt altijd op een clubavond een partijtje meespelen

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden