Maandag 23 juli 2018

SPORT 7e editie PVCV Voetbaldagen ouderwets voetbalfeest!

VLEUTEN > Afgelopen herfstvakantie op maandag 16 en dinsdag 17 oktober stond alweer de 7e editie van de PVCV voetbaldagen in Vleuten op het programma voor maar liefst 128 kinderen. Er was weer een uitgebreid voetbal programma voor de deelnemers en met het goede weer erbij was het dan ook een zeer geslaagd evenement.

De organisatoren Cor Stols en Bart Bijnen kijken dan ook weer met een goed gevoel terug op het evenement en vinden het bijzonder nu al voor het 4e jaar dit evenement te kunnen aanbieden aan de jeugd van PVCV. Iemand die tijdens deze editie letterlijk en figuurlijk extra in het zonnetje werd gezet was Michael Buijteweg die alle edities er tot nu toe bij was in de organisatie en een onmisbare schakel is binnen PVCV bij evenementen. Het voetbalprogramma stond onder andere uit voetbaltrainingen en een voetbaltoernooi. Maar ook was er een bubbelvoetbal onderdeel en stond dinsdagmiddag het hoofdveld weer vol met voetbalspelletjes zoals een snelheidsmeter, meerdere voetbalboardingkussens en een grote stormbaan.

Het evenementen werd traditioneel afgesloten met een finale en prijsuitreiking waarbij Luigi Bruins van Excelsior aanwezig was om het evenement op een leuke manier af te sluiten. Alle deelnemers kregen een mooi certificaat als aandenken van het evenement en konden nog op de foto met Luigi Bruins als afsluiting. PVCV is er trots op dat het een vereniging is met in elke vakantie evenementen voor de jeugdleden zodat deze leden altijd met vriendjes met voetbal bezig kunnen zijn. De focus ligt nu alweer op het volgende evenement, de PVCV zaalvoetbaldagen op 4 en 5 januari in sportcentrum Galgenwaard tijdens de kerstvakantie.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden