Zondag 22 juli 2018

SPORT 12e Veldzijde Jeugd Open Golfwedstrijd

WILNIS > Golfclub Veldzijde organiseerde op zondag 15 oktober 2017 het 12e Veldzijde Jeugd Open. Deze open wedstrijd trok 93 spelers tot 21 jaar en werd gespeeld op de golfbaan van Golfpark Wilnis.

De spelers zijn in vier handicapcategorieën gestart.

De beste spelers met van hcp +9.9 tot 12.0 (in golftermen de laagste handicappers) startten als laatsten. Na 18 holes eindigde op de eerste plaats Laurance Lichtenvoort Cats met 71 slagen, wat beter is dan een pro op Golfpark Wilnis speelt. Noa Jansssen werd met 75 slagen tweede. De derde plaats was voor Rick Seijler ook met 75 slagen. Het beste meisje in deze groep was Anne-Sterre den Dunne; zij had 81 slagen nodig over 18 holes.

Dankzij Paans Koek, IFO International Forwarding Office, Maas Autogroep, Mediaresponse, Juwelier van Beek, Verleun | uw advocaat, ABN AMRO MeesPierson en Golfpark Wilnis kon het inschrijfgeld voor de jeugdige spelers laag gehouden worden én een bijdrage geleverd worden aan een goed doel. Een bedrag van € 1.000,- wordt namens de deelnemers gedoneerd aan stichting Kasigau. De bijdrage wordt besteed aan kleinschalige projecten in Kenya voor educatie van kinderen. Daarmee hebben de kinderen een grotere kans op een betere toekomst.

De inzet van vrijwilligers en de steun van lokale sponsoren maakten het voor de twaalfde keer mogelijk talentvolle jonge golfers te ontvangen op de uitdagende golfbaan in de polder.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden