Maandag 23 juli 2018

SPORT Wie is jouw sporttalent met een beperking van het jaar?

REGIO > Wie verdient de titel Uniek Sporttalent 2017? Talenten voor deze verkiezing kunnen nu worden aangemeld! Geef aan waarom de sporter met een beperking voor de titel in aanmerking komt. De gehele verkiezing bestaat uit drie stemrondes, een halve finale en een finale. Meedoen kan in verschillende categorieën. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om een heel team aan te melden.

Nomineren

De inschrijving en daarmee het nomineren van hét Unieke Sporttalent (sporter met een beperking) is van start gegaan. Een sporter nomineren? Vul het nominatieformulier op www.unieksporten.nl/sporttalent dan in om mee te doen aan de verkiezing Uniek Sporttalent. Schrijf een korte motivatie met daarbij een leuke foto of een mooie video.

Stemmen

Stem op jouw sporttalent of -team! Iedere stemronde kan één unieke stem & één like worden uitgebracht. Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel ‘Uniek Sporttalent 2017’ vandoor!

De eerste stemronde is net gestart, de laatste ronde eindigt op 30 oktober. Deze hele periode kan nog gestemd en genomineerd worden.

Meer informatie

Voor meer informatie over aangepast sporten in het algemeen kan contact worden opgenomen met Sandra van Wijhe-Faase via e-mail: sandra.van.wijhe@sportserviceprovincieutrecht.nl of telefoon: 030 – 209 99 98.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden