Zondag 22 juli 2018

SPORT Fiducia verliest koppositie na onnodig verlies in Haarlem

VLEUTEN > Fiducia uit Vleuten de Meern, heeft de flitsende seizoenstart niet kunnen vasthouden. Afgelopen weekend werd er in Haarlem van mede titelkandidaat verloren met 26-15. Voor Fiducia opende Jeroen de Kam de wedstrijd met het eerste doelpunt. Daarna ging gelijk op tot 5-4. Hierna verloor Fiducia de focus en liep Rapid uit tot 9-6. Gelukkig kon er door de goed scorende heren van Fiducia gerust worden met 10-8.

In de rust probeerde trainer Marc Verhoeven zijn ploeg op scherp te krijgen. Maar dat is gedeeltelijk maar gelukt. Direct na rust scoorde aanvoerster Carlijn Vos twee belangrijke doelpunten waardoor de ploeg uit Utrecht op een gelijke stand kwam te staan met het sterk spelende Rapid. Daar waar in de Rood-Witte formatie alles mislukte stegen de Haarlemmers boven zichzelf uit en vond ieder gelost schot de korf. Fiducia verloor de wedstrijd met 26-15 waardoor het nu de kopposities in de poule moet delen met Korbis en Rapid.

Volgende week speelt het vlaggenschip thuis op Fletiomare Oost. Het gehele weekend zal in het teken staan van de officiële opening van het sportcomplex. Op bezoek komt Vriendenschaar uit Bodegraden met oud Fiducia Coach John van Duuren.

1 REACTIE

wilma van denderen29 september 2017 om 14:51

Jammer mark zaterdag beter

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden