Maandag 23 juli 2018

SPORT Golfclub Veldzijde bemant hole 9 bij KLM Open

WILNIS > Leden van Golfclub Veldzijde hebben hole 9 bemand tijdens het KLM Open golftoernooi dat van 14 tot17 september werd gehouden op golfbaan The Dutch in Spijk. Het KLM Open is een van de wedstrijden van de European Tour, waar de top van de golfspelers aan mee doet.

Door het initiatief van Mijdrechtenaar Marcel Buyink, een van de enthousiaste golfers van Golfclub Veldzijde, is contact gelegd met de organisatie van het KLM Open en eerder dit jaar kwam het bericht dat Golfclub Veldzijde de vrijwilligers mocht laten helpen organiseren op en rond een van de holes van het befaamde golftoernooi. 20 leden hebben een rol gehad voor de spelers en het publiek. Zo hadden zij als taak om aan te geven welke kant de bal uit ging, het volgen van de balvlucht, tot stilte manen van het publiek en het organiseren van de stroom toeschouwers.

De eerste dag regende het maar naarmate het toernooi vorderde, werd het weer beter. De Nederlandse golfer en titelverdediger Joost Luiten heeft de titel niet vast weten te houden. Winnaar werd de Franse golfer Romain Wattel, die op deze foto het shirt van Golfclub Veldzijde-lid Ben Schnieders signeert. De blik van Ben is zo mogelijk nog blijer dan die van de bekerwinnaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden