Maandag 23 juli 2018

SPORT Thor 1 blijft thuis ongeslagen

HARMELEN > Op misschien wel de laatste nazomer dag van het jaar mocht het publiek komen kijken naar Thor 1 – DOC 1. Vorige week werd er helaas niet gewonnen van Huizen, maar vol goede moed werd er gekeken naar de wedstrijd tegen de Bussumse gasten.

We mochten Simone van der Sluijs terug verwelkomen in de basis na wat blessure leed, zij werd in haar vak bijgestaan door Sylvana van Schaik, Mark van Dorssen en Danny Looman. Aan de andere kant maakte Damaris Kuiken (C), Linde Komduur, Benjamin Gerritsen en Matthias Kuiken het team compleet dat werd aangestuurd door trainer/coach Jasper van Peursem.

Een moeizame eerste helft werd getekend door het antikorfballende achterverdedigen van DOC. Dit ging gepaard met een aantal poging van de Harmelense equipe om kleine foutjes te herstellen welke genadeloos werden afgestraft door de scheidsrechter. Dat genadeloos afstraffen van kleine foutjes was in het soort doelpunten goed terug te zien, van de in totaal 12 doelpunten voor de rust kwamen er maar liefst 6 vanaf de strafworpstip. Hierbij zijn de 2 gemiste strafworpen van DOC nog niet meegerekend. Dit alles resulteerde in een 7-5 ruststand waarbij de gasten slechts 1 velddoelpunt wisten te maken.

De nodige aanwijzingen om het spel op sommige plaatsen aan te passen werd in de rust gegeven en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Dan mogen we het best wel hebben over een hele goede tweede helft, het eigen spel werd aanvallend weer gespeeld wat in de scores goed terug te zien was. Invalbeurten voor Lieke Looman en Dylan Burggraaff waren op zijn plaats en de overwinning werd binnen gesleept. Van een 7-5 ruststand, naar 11-5 tot uiteindelijk 18-9 maakte de winst meer dan verdiend. Een tevreden ploeg en coach die volgende week af gaan reizen naar Zeewolde om daar de punten bij Wolderwijd 1 weg te houden.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden