Maandag 23 juli 2018

SPORT V.V. De Meern tegen PEC Zwolle in KNVB Beker toernooi

Na de onverwachte promotie naar de 3e divisie staat V.V. De Meern voor een nieuw hoogtepunt. De promotie gaf toegang tot de kwalificatieronde van de landelijke KNVB Beker. Daarin wist V.V. De Meern enkele weken geleden Vlissingen uit te schakelen na strafschoppen. Voor het eerst in haar geschiedenis speelt de club daardoor in de 1e ronde van de landelijke KNVB Beker. Loting bepaalde vervolgens de tegenstander: Eredivisionist PEC Zwolle.

Volgens voorzitter Wim Stolwijk een historisch moment in de clubgeschiedenis. Een moment dat hij voor geen goud had willen missen: “De club heeft zoveel jaren hard aan gewerkt om iets zoals dit te bereiken. PEC Zwolle is natuurlijk een perfecte tegenstander voor De Meern. De wedstrijd begint i.v.m. de lichteisen van de KNVB vrij vroeg, maar het mag de pret niet drukken. De Meern verheugt zich op de komst van John van ’t Schip en co.”

De wedstrijd wordt donderdag 21 september om 17.00 uur op het sportpark van V.V. De Meern gespeeld. Het sportpark is open vanaf 16.00 uur. De toegangsprijs is € 8,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het sportpark.

Bezoekers wordt gevraagd zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er is geen parkeergelegenheid op het sportpark.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden