Zondag 22 juli 2018

SPORT SCHAKERS TRIO van start

Op maandagavond 11 september begint de competitie van de schaakvereniging TRIO weer. De avond begint om kwart voor acht en er wordt gespeeld in De Schalm aan de Oranjelaan in De Meern.

De competitie bestaat uit vier ronden. Binnen één ronde tref je nooit dezelfde tegenstander. De wedstrijdleider deelt elke maandagavond de competitie in op basis van de ranglijst. Dit betekent dat je altijd een tegenstander treft van ongeveer jouw sterkte. Het belooft weer een spannende competitie te worden omdat de schakers van TRIO elkaar niet al te veel in speelsterkte ontlopen.

Naast de onderlinge competitie wordt er ook deelgenomen met één achttal in de externe competitie. Na het matige resultaat van vorig jaar, waarbij in menige wedstrijd het net niet mee zat voor TRIO, hopen we dit jaar hogere ogen te gooien. Daarnaast wordt er nog deelgenomen met twee viertallen in de externe competitie.

Heeft u belangstelling: kom gerust op maandagavond eens langs in de Schalm om kennis te maken en vrijblijvend een partijtje te spelen. TRIO is geen vereniging die streeft naar topprestaties maar wil wel graag boeiende partijen van een zeker niveau spelen. Na afloop van de partij is er voldoende gelegenheid om te analyseren maar ook om gezellig met elkaar een drankje te nuttigen en elkaars wel en wee te vernemen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden