Zondag 22 juli 2018

SPORT Proeftrainingen American Football

UTRECHT > American Football Club Utrecht Dominators organiseert serie proeftrainingen. Voor iedereen vanaf 15 jaar die kennis wil maken met American Football organiseert Utrecht Dominators in september en oktober vier series met proeftrainingen. Er kan deze series tevens gekozen worden voor de non contact variant, Flag Football.

American Football is een opkomende sport in Nederland, maar heeft bij veel mensen een nogal ruig imago. Hoewel het zeker een fysieke sport is, staat juist veiligheid hoog in het vaandel. Dit wordt gewaarborgd dankzij het dragen van beschermende kleding en duidelijke spelregels. De sport kenmerkt zich door snelheid, kracht, inzicht, behendigheid en bovenal teamgeest. Samenwerken is essentieel.

Elke serie bestaat uit 3 opeenvolgende trainingen, die worden gegeven op dinsdag- of donderdagavonden (19u aanwezig, 19:30 uur start).

Je kunt je aanmelden om te starten op 5, 7, 26 of 28 september. Tijdens deze lessen komen alle basistechnieken aan bod.

Deelname aan de trainingen is gratis en voor bruikleen-materiaal wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden, een gebitsbeschermer is verplicht. Indien je er geen hebt dan kun je er voorafgaand aan de training voor 3,50 een kopen in de kantine van de Dominators.

Benieuwd of American Football ook jouw sport is?

Meldt je dan aan via: tm-sfc@utrecht-dominators.nl o.v.v. naam, leeftijd, en gewenste startdatum (5, 7, 26 of 28 september) of kijk op: www.utrecht-dominators.nl/tryouts voor meer informatie.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden