Zondag 22 juli 2018

SPORT Schrijf u nog in, voor de 71e Vechtloop op dinsdag 29 augustus

MAARSSEN > U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 25 augustus online inschrijven, voor de 71e editie van de Vechtloop op dinsdag 29 augustus. Hierdoor kunt u op de avond van de loop snel uw startnummer ontvangen. Op onze website www.vechtloop-maarssen.nl vindt u alle informatie en de mogelijkheid tot voorinschrijving.

De Vechtloop, elk jaar weer een druk bezocht sportief evenement in het hart van Maarssen, waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Qumey metaalindustrie BV uit Maarssen heeft als hoofdsponsor, opnieuw een belangrijke bijdrage geleverd aan de voorbereidingen.

Wij hopen veel jeugdige lopers te zien. Schrijf je in met je vriendengroep, je klas of sportteam voor de 1,5 of 3 km. Ben je wat ouder en durf je de uitdaging aan, ga dan voor de 5 of 10 km. Volwassenen kunnen kiezen uit 5 of 10 km (start 19.30 uur). U kunt ook op de avond van de loop vanaf 17.30u op het Nassauplein terecht, voor de inschrijving.

Ook dit jaar krijgt elke deelnemer na afloop een gratis T-shirt.

Uit de opbrengst van de inschrijving schenken wij € 500,- aan De Zonnebloem afdeling Maarssen.

De organisatie kan weer rekenen op de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren, die een onmisbare bijdrage leveren aan dit evenement. Wij zien u graag op 29 augustus als loper deelnemen of als supporter langs de route.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden