Zondag 22 juli 2018

SPORT Bridgeclub Sans Atout organiseert gratis Bridgeclinic

VLEUTEN-DE MEERN – LEIDSCHE RIJN > Bridge spelen is hét recept voor aangename uren vertier en vermaak én een prima manier om het geheugen en denkkracht op peil te houden.

Onder het motto: bridgen is niet moeilijk, maar wel gezellig, organiseert Bridgeclub Sans Atout op zaterdag 26 augustus a.s., bij voldoende deelname zowel 's morgens als 's middags, een gratis bridgeclinic in Dienstencentrum De Roef, Touwslagerslaan 3, De Meern.

Tijdens deze clinic maak je op eenvoudige wijze kennis met dit enerverende kaartspel. Na een korte inleiding ga je met kaarten in de hand aan de bridgetafel ervaren hoe leuk het bridgespel is en dat het beslist niet moeilijk is. Maar je leert vooral dat het spel plezier brengt en uitstekend is voor de sociale contacten.

Vanaf 09.30 uur: Ontvangst met koffie/thee. Om 10.00 uur start de clinic, die ca. 12.30 uur is afgelopen.

Voorkeur voor de middag? Dan ben je van harte welkom vanaf 13.30 tot ca.16.30 uur.

Ben je enthousiast geworden en wil je je verder verdiepen in dit boeiende kaartspel, dan ben je vanaf september van harte uitgenodigd om tegen een redelijk tarief een beginnerscursus te volgen. Tijdens deze periode leer je de eerste beginselen van het bridgespel en kun je tijdens de Kerstdrive op 18 december in een beginnerpoule meespelen om de prijzen. Ook heeft Sans Atout nog voldoende ruimte voor diegenen die al bekend zijn met het bridgespel en weer bij een club willen spelen.

Foto-onderschrift: Bridgen is kaarten voor de gezelligheid, met een wedstrijdelement.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden