Zondag 22 juli 2018

SPORT Vleu de Boules Toernooi

VLEUTEN > Zaterdag 15 Juli was het THUYS in wonen en Slapen-toernooi van Vleu de Boules, he hoofdsponsor van Vleu de Boules. Er werd door 10 Doublettes deel genomen, Henk Koet kon wegens andere verplichtingen niet met zijn vaste maat spelen, (Frans de Wilde) die speelde dit toernooi met Anthoni de Mauro , doordat Corrie de Wilde niet kon spelen met haar vaste maat, daar zij nog te veel last had van haar rug.

Na een openingswoord van de voorzitter, kon er begonnen worden, met uitstekend boules weer.

Na de eerste ronde waren er verrassende uitslagen bij , wat te zeggen van de uitslag van Greet Lit/Piet van Mameren tegen Bep Bauhaus/Piet van Laren . 0 -13. Dat verwacht je toch niet, knap gedaan Bep en Piet.

De dames van de Hap en Snap hadden het weer goed voor elkaar, met lekkere hapjes en drankjes. En de wedstrijdleider had alles onder controle,

Zo kon na 3 speelrondes, voorzichtig de balans opgemaakt worden, daaruit bleek dat er maar 2 Doublettes waren die alle 3 de wedstrijden gewonnen hadden . Anthonio de Mauro en Frans de Wilde en Co Suurmond en Gerard Elsing, waarbij Co en Gerard slechts 1 saldo punt meer hadden .

Uiteindelijk werden Co en Gerard onbedreigd winnaars, daar Anthonio en Frans het niet konden bolwerken tegen Gerrie en Albert Verheul.

Zo kon aan de prijsuitreiking begonnen worden . De Poedelprijs 2 Prachtige kussens, beschikbaar gesteld door THUYS. Sponsor. Deze gingen naar Jolanda van Groeningen en Henk Bastiaanse , die de kussens goed konden gebruiken, daar voor hun doen moeizame spel , goed van pas kwamen. De 3e plaats was voor Bep Bauhaus en Piet van Laren, De 2e plaats was voor Anthonio de Mauro en Frans de Wilde.

Winnaars werden Co Suurmond en Gerard Elsing

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden