Afbeelding
De Vondel Maarssen

Verschillende vormen van dementie bij Alzheimer Café Maarssen

dinsdag 17 januari 2023 20:00 tot 21:30

Uitnodiging Alzheimer Café Maarssen

De vrijwilligers van het Alzheimer Café Maarssen nodigen u hierbij uit voor het bijwonen van de informatieavond op 17 januari 2023  om 20.00 in De Vondel

Op deze avond willen we u graag informeren over het onderwerp: verschillende vormen van dementie zoals Parkinson in combinatie met dementie en Lewy Body. 

Dementie kent veel verschillende vormen met bij iedere vorm andere voorkomende symptomen en gedragsveranderingen. De complexiteit van Parkinson in combinatie met dementie en ook die van Lewy Body, heeft een grote en heftige impact op de omgeving.  Hoe ga je met de veranderingen om als je je partner, broer of andere dierbare zo ziet veranderen. 


De gastspreker op deze avond is Judith van Schaik, Parkinsonverpleegkundige op de poli Neurologie van het Sint-Antonius ziekenhuis.


Wij ontvangen u graag in: De Vondel Vondelstraat 51 3601 EX Maarssen

Om 20.00 uur starten we met het programma en u kunt al vanaf 19.30 uur binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee. Om 21.00 uur is er een pauze waarbij u de kans heeft andere bezoekers te ontmoeten en/of langs te gaan bij de foldertafel. Om 21.30 uur eindigt het programma.

Met vriendelijke groet

Ilse van Bon, waarnemend coördinator mail: i.vanBon@alzheimervrijwilligers.nl


Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door vrijwilligers van Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht.   


Meer informatie over onze activiteiten kunt u vinden via de link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht 

Locatie