Afbeelding

Maaltijdservice Welzijn Stichtse Vecht over naar Vers aan Tafel

Gemeente

MAARSSEN > Sinds jaar en dag bezorgen vrijwilligers van Welzijn Stichtse Vecht vriesverse maaltijden aan huis bij inwoners die vanwege ziekte of een beperking niet zelf kunnen koken. Deze service helpt mensen om langer thuis te laten wonen. Ook is het een overbrugging voor hen die tijdelijk niet voor een eigen maaltijd kunnen zorgen. Vanwege de stijgende vraag naar diensten om langer thuis te kunnen blijven wonen, verlegt Welzijn Stichtse Vecht de focus van leverancier van vriesverse maaltijden naar ‘ondersteuner bij het langer thuis wonen’. Vers aan Tafel neemt de uitvoering van de maaltijdservice in Stichtse Vecht over.

“We gaan voor meer keuze en betere kwaliteit van de maaltijdservice voor inwoners van Stichtse Vecht”, aldus Lionne Schnitzeler van Welzijn Stichtse Vecht. Vers aan Tafel is specialist in maaltijdbezorging aan huis. Bovendien bieden zij ook maaltijden aan voor mensen die een speciaal dieet volgen, zoals zoutarme en gemalen maaltijden.

‘Onze maaltijden worden ambachtelijk bereid, net zoals thuis, maar dan in wat grotere pannen” voegt de trotse algemeen directeur Joost de Man van Vers aan Tafel toe. Wij zijn er blij mee dat we ook de inwoners van Stichtse Vecht de beste vriesverse maaltijden mogen gaan bezorgen.

Vers aan Tafel is er ook voor hen die even geen tijd hebben om zelf achter het fornuis te staan. De lekkere en ambachtelijke maaltijden worden met verse ingrediënten en duurzame grondstoffen bereid, zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen. Na bereiding worden de maaltijden snel ingevroren, met als resultaat dat de smaak en de voedingswaarden van de ingrediënten optimaal bewaard blijven. Er zijn meer dan 160 verschillende maaltijden uit verschillende keukens, waaronder dus ook dieetmaaltijden.

“In Vers aan Tafel hebben we een partner gevonden die goed begrijpt dat maaltijdservice meer is dan een pakketje afleveren. Het gaat er ook om dat we een beetje in de gaten kunnen houden hoe het met mensen gaat. Als het nodig is geven de bezorgers van Vers aan Tafel aan ons door dat er mogelijk meer aan de hand is en brengen wij een bezoek aan huis”, vult Lionne Schnitzeler aan.

De huidige cliënten van Welzijn Stichtse Vecht zijn al geïnformeerd. Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden bij Welzijn Stichtse Vecht via de website www.welzijnststichtsevecht.nl of door te bellen met 0346 290710.

Patricia Snel
Gratis lezing Patricia Snel over haar nieuwe boek De vondeling van Veenhuizen bij boekhandel Van Kralingen Vrije tijd
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
oranjetipje
Excursie vlinders, hommels en kevers op de Bosdijk met natuurgidsen van IVN Vecht en Plassen Vrije tijd
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Het regent prijzen voor Dansschool Spotlight! Sport
Afbeelding
Officiële opening Activiteitencentrum Zebraspoor Lezersnieuws
Leuke artikelen te koop op de Moederdagmarkt
Moederdagmarkt bij Zorggroep De Vechtstreek, locatie De Aa Lezersnieuws
Afbeelding
Vechtse Plussers in actie Lezersnieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Schade door harde windstoten in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
Afbeelding
Start maatregelen in Rondeveense tuinen met te veel lood in de grond Nieuws
Afbeelding
De Kledingbank Stichtse Vecht bestaat 10 jaar, actie met gratis artikelen Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over brug Vreeland, woningen Maarssen en NIeuwer Ter Aa en Scheendijk in Breukelen Gemeente