Vrijdag 22 februari 2019

ONDERNEMEND Annita Lafeber Oogzorg

DE MEERN > Op 1 januari 2019 heeft de winkel van Reyer Lafeber aan de Meerndijk een nieuwe naam gekregen. De opticien heet voortaan Annita Lafeber, dezelfde achternaam met dezelfde kwaliteit en service op het gebied van brillen en lenzen.

Maar wel met een nieuwe uitstraling. De winkel was onderdeel van de Reyer Lafeber groep. ‘De winkel in de Meern was een van de eerste winkels die ik samen met mijn zus Annita in januari 1999 opende’, aldus Reyer Lafeber. ‘Ik ga mij meer richten op mijn nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum en mijn andere bedrijf Eyescan. Daarom zijn alle winkels in de loop van 2018 verkocht.

Annita is al meer dan 20 jaar het gezicht in de winkel aan de Meerndijk. Voor ons was het een vanzelfsprekende wens dat Annita verder zou gaan met deze winkel. Zij is dé persoon die de opgebouwde relaties, het vertrouwen en de goede service zal voortzetten. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling. Annita is druk bezig om alles gereed te hebben. Heel graag zien wij u in de vertrouwde winkel aan de Meerndijk. Het bekende team en de koffie staan voor u klaar’, aldus Reyer en Annita Lafeber.

Annita Lafeber in De Meern heeft de missie om haar klanten het allerbeste te bieden op het gebied van oogzorg. Van een mooie bril met hoogwaardige glazen, een hippe zonnebril (op sterkte), tot aan deskundig aangepaste contactlenzen. Het team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens, contactlensspecialisten en optometristen doet er alles aan om de gezondheid van uw ogen te bewaken. Zie ook www.annita-lafeber.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden