Vrijdag 22 februari 2019

ONDERNEMEND Hinzz voelt zich thuis in hart van Maarssen

MAARSSEN > Een prima plek en je loopt nu nog makkelijker naar binnen, aldus de vele klanten van damesmodezaak Hinzz, die precies

1 jaar geleden verhuisde van de Nassaustraat naar een nieuwe locatie bij het Pieter de Hooghplein in het hart van Maarssen.

‘We hebben het prima naar onze zin. De aanloop, ook van nieuwe klanten, is veel beter. De klanten weten ons goed te inden’, zeggen Saskia Backx en Rieneke Kroon over de nieuwe locatie in het bruisend deel van Maarssen-Dorp met tal van kwaliteitszaken in de omgeving. Hinzz is al 15 jaar het adres voor de modebewuste vrouw van boven de dertig. De Maarssense kledingzaak is uniek in de service en gastvrijheid. En betaalbaar. De voorjaarscollectie komt al weer binnen en daarom gaat de wintercollectie er nu uit met grote kortingen van 50 tot 70%. ‘Dat voordeel kan je niet laten lopen, dus kom eens langs’, zegt Rieneke. Het team is nog op zoek naar versterking op de zaterdag. ‘We zoeken een vaste kracht, modebewust, servicegericht en vooral gezellig in de omgang met de klanten. Iemand die snapt dat Hinzz staat voor deskundigheid, kwaliteit, eerlijkheid en gastvrijheid.’ De werktijden zijn elke zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en je staat samen met één van de andere dames. Hinzz is inmiddels een begrip als het gaat om eigentijdse damesmode, klassiek en trendy. ‘De collectie wordt ook regelmatig vernieuwd en dat laten we zien in de etalage, dus loop gewoon langs om te kijken of er iets nieuws is’, aldus Saskia. Kijk op www.hinzzdamesmode.nl of de facebookpagina. Hinzz Damesmode, Pieter de Hooghstraat 6A, 3601 EJ Maarssen, 0346-552030 en info@hinzz.nl.

Openingstijden: di. t/m za. 10.00 - 17.00 uur. Ruime gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden