Vrijdag 22 februari 2019

ONDERNEMEND Feest bij Acupunctuur Maarssen

MAARSSEN > Acupunctuur Maarssen bestaat alweer vijf jaar. Met veel plezier vertelt acupuncturist Mariska Vet over haar werk. “De eerste vijf jaar zijn voorbij gevlogen. Het is zò leuk om mensen van hun pijn af te helpen en weer te laten lachen” aldus Mariska, die na twintig jaar ervaring als tandarts haar leven over een andere boeg gooide.

Het geeft veel voldoening om de opluchting en blijdschap te zien als ik bij pijnklachten, zoals bij een vastzittende schouder, wat naaldjes zet en de cliënt ineens een arm weer tot boven het hoofd kan optillen, zelfs als mensen die klacht al jaren hebben. Je ziet de lichtjes in hun ogen weer terugkomen, omdat ze geen pijn meer voelen.

Of je ziet dat mensen die veel stress hebben weer helemaal relaxed zijn als ze van de behandeltafel stappen. Het is leuk en dankbaar werk om mensen zo goed te kunnen helpen.’

Acupunctuur biedt veel meer mensen een oplossing dan je zou denken, zegt Mariska. Ik help mensen met pijn, maar ook met hooikoorts, overgangsklachten, stress, zwangerschapskwaaltjes, vermoeidheid en nog veel meer.

Elke patiënt krijgt de aandacht die hij of zij verdient. De behandeling is een energetische uitwisseling, ik richt mijn aandacht echt op de persoon en de behoefte van de cliënt voor een optimaal resultaat.”

Mariska volgt regelmatig bijscholingen en werkt ook met cupping (waarbij warme cups op het lichaam gezet worden), moxa en Chinese kruidensupplementen ter ondersteuning van de therapie. U kunt bij Acupunctuur Maarssen terecht zonder verwijzing van de huisarts. Acupunctuur wordt door vrijwel alle verzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering en valt daarmee niet onder het wettelijke eigen risico.

Acupunctuur Maarssen ligt in de wijk Hoge Brug in Maarssen-dorp en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Voor informatie, reacties van patiënten of een afspraak met Mariska, kijk op www.acupunctuurmaarssen.nl of bel 06-55572910.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden