Maandag 19 maart 2018

ONDERNEMEND Winkel Hipenzo opent vrijdag deuren op de Meerndijk

DE MEERN > Ze zijn nog druk bezig met de laatste puntjes op de i, maar vrijdag 1 september is het dan zover: broer en zus Ria Deggens en Jos van der Gugten uit De Meern openen hun gezellige winkel HipEnzo op Meerndijk 26, in het pand waar voorheen kledingwinkel Jola was gevestigd.

In de winkel kan jong en oud terecht voor allerlei leuke hebbedingetjes: (kraam) cadeautjes, damestassen, sieraden, home decoraties en leuke, betaalbare dameskleding. “Het wordt zeker geen standaardwinkel”, vertelt de enthousiaste Deggens. HipEnzo is een gezellig familiebedrijf, het ondernemen zit broer en zus dan ook in het bloed. “We komen ook echt uit een ondernemende familie, vroeger had mijn broer tuincentrum ’t Weer op de Esdoornlaan en we hadden een tegel- en sanitairwinkel.” Ook de dochters van de onderneemster zullen meerdere dagen in de winkel te vinden zijn.

Het tweetal kwam op het idee om een winkel te openen, omdat ze merkten dat er niet meer zoveel winkels waren in oud De Meern. “Zelf liep ik er ook tegenaan als ik op zoek was naar een leuk cadeautje”, legt ze uit. ”Maar wat we vooral belangrijk vinden is gezelligheid brengen in het dorp, dat je een gezellig praatje kan maken met klanten en dat zij weer herkend worden. Dat is wat we nu missen, de dorpse sfeer mag weer wat meer terugkomen”, zegt ze stellig.

De kersverse winkeleigenaren hebben er alle vertrouwen in dat dit ze gaat lukken. “We hebben er super veel zin en gaan er helemaal voor”, aldus Deggens.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 (zaterdag tot 17.00 uur).

HipEnzo

Meerndijk 26, De Meern

www.hipenzodemeern.nl

Facebook en Instagram: HipEnzo

Tel: 030-6661919

2 REACTIES

Margaret van der Griendt20 oktober 2017 om 14:21

19 oktober voor het eerst de winkel bezocht, zeker niet voor de laatste x. Leuke kleding en hebbedingetjes. Gezellige sfeer. Succes met de zaak.

Schaik21 januari 2018 om 20:26

Veel succes met de. mooie winkel., echt. een. aanwinst voor de Meern.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden