Afbeelding
Lydia Zita Joy Huber

ParkPodium in Boom en Bosch weer druk bezocht

Nieuws

BREUKELEN > Ook de tweede zondag ParkPodium in Boom en Bosch was weer een succes! Even dreigde de regen roet in het eten te gooien toen het publiek, onder wie veel ouders en grootouders van de Terpsichoredansers, een plekje in het park zocht om van de voorstelling te genieten.

Al jaren is dansgroep Terpsichore een grote bekende op ParkPodium. Traditiegetrouw openen zij de tweede zondag in het park. Gelukkig begon de zon weer te schijnen juist toen de eerste groep dansers de dansvloer betrad. Alle dansgroepen deden hun uiterste best om het publiek in het inmiddels volgestroomde Park Boom & Bosch te vermaken. Leuk gepresenteerd door Hans Muskens dansten zij enthousiast en mooi op de opzwepende muziek. Zeker de allerkleinsten trokken de volle aandacht en kregen net als alle andere groepen een daverend applaus. Zo werd het een geweldige dansshow.

Na de pauze was het de beurt aan zanger Danny Lukassen. Ook Danny is geen onbekende; velen kwamen speciaal naar het park om hem te horen zingen. Danny wist met zijn uitgebreide repertoire het publiek, dat uit volle borst meezong, heerlijk te vermaken. Alle grote Nederlandstalige hits kwamen voorbij. Een zingende Danny Lukassen in een vol park met een heerlijk zonnetje… wat wil je nog meer?

Ook de cateringwagen en de foodtruck deden goede zaken. De hapjes en drankjes vonden gretig aftrek. De dagsponsor was deze dag Hendrik Bas met zijn bedrijf Base4Impact.

Zondag 10 juli Aanstaande zondag 10 juli treedt de Lucky Losers Band als eerste op. Dit vorig jaar opgerichte sextet speelt ‘vintagejazz’ uit de jaren 20 en 30, waarop je heel goed kunt dansen. Denk aan muziek van Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie en Jelly Roll Morton in authentieke stijl. De band wordt om 15.15 uur afgelost door Boys Harmony & Soul. De vocalisten van Boys Harmony & Soul halen hun inspiratie voornamelijk uit de soul-, pop- en R&B-muziek. Hun repertoire is dan ook swingend en hartverwarmend.

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 4 september elke zondag vanaf 14.00 uur, met uitzondering van zondag 28 augustus. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook alle zondagen een foodtruck op het terrein aanwezig.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws
Afbeelding
Musical Ruth in De Ark Vrije tijd
Afbeelding
Drie jeugdspelers van FC Breukelen uitgenodigd voor RTO stage bij FC Utrecht Sport
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Kennismaken met hockey en met de vereniging. Sandra Stokmans Fotografie
Maak kennis met hockey bij MHV met de Dentiq Tulpencursus voor de jeugd Sport
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Simon Westveen 10 jaar bij Leerorkest Stichtse Vecht Lezersnieuws