Zaterdag 7 december 2019

NIEUWS Indekerngezond; Een mooie verbindende plek voor de buurt!

LEIDSCHE RIJN > Indekerngezond is een actief wijkplatform voor en door de buurt en heeft net haar 1- jarig bestaan gevierd. Bewoners mogen bij Indekerngezond initiatieven nemen en leuke dingen doen met elkaar! Indekerngezond krijgt steeds meer bekendheid bij bewoners in de wijk Leidsche Rijn Centrum (om de hoek bij de Jumbo).

Mooi om te horen dat wijkbewoners zoveel plezier beleven aan de workshops, de activiteiten. Inmiddels zetten al meer dan 30 vrijwilligers elke week hun talenten in bij Indekerngezond.

Indekerngezond verhuurt ook mooie zalen waarbij vrijwilligers gezocht worden die host willen zijn in de avonduren. Heb je af en toe een paar uurtjes vrij en vind je het leuk om een groep mensen gastvrij te ontvangen, neem dan contact op!

Wat zeggen de bewoners over Indekerngezond? ‘Deze plek is mijn fijnste werkplek ooit!’ Bij Indekerngezond kan ik een bijdrage leveren voor anderen en daar word ik elke dag heel blij van!’

Indekerngezond is het eerste wijkplatform in Nederland wat werkt met Positieve Gezondheid. Inmiddels werken door heel Nederland en in het buitenland organisaties met dit concept. Een concept wat zich focust op “Hoe gaat het met je?” en “Wat wil je?” Het richt zich niet op de klachten of moeilijkheden van mensen maar alleen op datgene wat wel lukt en goed gaat! Meer mensen in hun kracht, een betekenisvol leven, meer eigen regie voor gezondheid en leven. Dat is waar

Indekerngezond voor staat.

Wil je ook onderdeel zijn van een leuk team en vrijwilligerswerk doen? We zoeken nog bewoners die:

af en toe op zaterdagmiddag beschikbaar zijn als host (gastheer/ gastvrouw) voor activiteiten.

Initiatiefnemers die workshops en/ of activiteiten willen komen doen zowel overdag, avonden en in de weekenden. Heb je een leuk idee wat je ook met de wijk wilt delen? Iets met muziek, iets creatiefs of iets heel anders? Ook in de kerstvakantie is er ook nog ruimte!

zin hebben om met elkaar te eten en/of een kookgroep willen starten.

een leuk idee hebben om tijdens de Koffie en Kids op woensdagochtend iets leuks te doen met peuters.

bewoners die op de avonden beschikbaar zijn om een paar uurtjes host te zijn of die kunnen openen en sluiten in de avonden.

iets voor nieuwe bewoners in de wijk wil betekenen.

mee willen doen met de workshop Positieve Gezondheid. Welkom op vrijdagochtend 20 december van 9.30-11.00 uur. www.indekerngezond.nl

Kom gezellig langs, we zijn elke dag open van 9.30-17.00 uur. De koffie met vers gebakken koek staat klaar!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden