Vrijdag 13 december 2019

NIEUWS Onthulling nieuw logo startsein viering 10-jarig bestaan Vrijwilligerscentrale

Foto: Robert Soen

STICHTSE VECHT > De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is al 10 jaar lang hét aanspreekpunt voor iedereen binnen Stichtse Vecht die met vrijwillige inzet te maken heeft. En dat wordt gevierd! Op maandag 1 oktober onthulde wethouder Hetty Veneklaas het nieuwe logo van de Vrijwilligerscentrale. Zes vrijwilligersorganisaties ontvingen diezelfde dag een taart met het nieuwe logo die de Vrijwilligerscentrale persoonlijk langs kwam brengen. In de komende maanden viert de Vrijwilligerscentrale haar verjaardag graag samen met inwoners en organisaties op diverse evenementen in Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Vreeland en Oud-Zuilen.

De Vrijwilligerscentrale heeft zichzelf voor de viering van haar 10-jarig bestaan letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuw logo, verbeterde dienstverlening en een geactualiseerde vacaturebank, zorgt de Vrijwilligerscentrale er voor dat Stichtse Vecht ook in de toekomst verrijkt wordt met vrijwilligerswerk.

Naast de online vacaturebank waar vraag en aanbod naar vrijwilligerswerk samen komen, organiseert de Vrijwilligerscentrale ook het jaarlijkse Vrijwilligersfeest, de Maatschappelijke Stagemarkt, waar jongeren op een duurzame manier kennismaken met vrijwilligerswerk en de Beursvloer, waarbij het bedrijfsleven en lokale maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.

De Vrijwilligerscentrale wil vrijwilligers en organisaties bedanken voor hun tomeloze inzet en viert daarom graag samen met u haar 10-jarig bestaan. Ontmoet de Vrijwilligerscentrale op verschillende evenementen waar ze in het najaar aanwezig is. Meer weten of een andere vraag over vrijwilligerswerk? Kijk dan op www.vrijwilligersstichtsevecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden