Vogelaars vroeg op pad
Vogelaars vroeg op pad HW

Vroege vogelexcursie met ontbijt in Bethunepolder

zaterdag 6 mei 2023 6:00 tot 9:00

Zaterdag 6 mei is er weer de Vroege Vogelwandeling in de Bethunepolder, georganiseerd door de Agrarische Natuurvereniging Noorderpark.  De start is om 6.00 uur (!) in de ochtend op de boerderij van Willem van der Linden, Griendweg 1 in Tienhoven. De wandeling duurt circa twee uur en is onder begeleiding van professionele vogelaars. Wellicht zien we weer een purperreiger, lepelaar, bruine kiekendief, of blauwborst? De vogelaars vertellen er graag over! Na de wandeling is er een ontbijt op de boerderij met vooral streekeigen of biologische producten.

Neem indien mogelijk een verrekijker mee en kom mee genieten in de prachtige natuur! Er is beperkt plek dus meld u op tijd aan.

Deelname voor leden van de ANV Noorderpark is gratis; niet leden betalen 10 euro. U kunt ook ter plaatse lid worden van de ANV, dan is deze Vroege Vogelwandeling + ontbijt gratis.

Aanmelden noodzakelijk uiterlijk donderdag 4 mei vanwege beperkte groepsgrootte en ontbijt.

Dit kan via mail naar aanmelden@anvnoorderpark.nl

Let op: vanwege de beperkte groepsgrootte is uw aanmelding is pas definitief als deze per mail bevestigd is! Meld u dus tijdig aan, er zijn nog maar enkele plaatsen!