Maandag 19 maart 2018

LEZERSNIEUWS Tienjarig bestaan St. Tekenen voor Kinderen in het WKZ

UTRECHT > De Stichting Tekenen voor Kinderen viert op 16 september haar tienjarig bestaan in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. De Stichting zet zich al 10 jaar in om kinderen in ziekenhuizen op een creatieve manier op te vrolijken door aan de rand van hun bed tekeningen voor ze te maken. Dit doen zij onder het mom ‘De dokter maakt dat je beter wordt, en wij maken dat je je beter voelt’.

Dolph Paulsen, oprichter van Tekenen voor Kinderen: ‘De tekenaars werken vooral vanuit de impulsen die het kind aan hen geeft en de kinderen mogen natuurlijk de tekeningen houden. Het is de magie van het potlood of viltstift die iedere keer weer voor een grote glimlach zorgt.’

Wat: Viering van het 10-jarig bestaan van Stichting Tekenen voor Kinderen

Waar: het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Lundlaan 6 te Utrecht

Wanneer: zaterdag 16 september 2017 van 10.00 tot 15.00 uur

Tijdens de viering organiseert de Stichting van 10 tot 15 uur een groot TekenFestijn met diverse activiteiten voor kinderen. Alle tekenaars van de stichting zullen aanwezig zijn. Ook kunnen de kinderen op de foto met Pim en Pom, de katten uit de boeken van Fiep Westerdorp, leren drummen met Bennie Semil, en hun naam schrijven met penseel onder leiding van Karin Joan. En ook komt er een echte tekenaar van de Donald Duck langs. Alles ouders en kinderen zijn van harte welkom om de dag bij te wonen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden