NBK 2022
NBK 2022 Nederlandse Brassband Kampioenschappen

something old, something new, something borrowed, something blue

zaterdag 18 maart 2023 20:00 tot 22:30

Deze welbekende spreuk is het thema van het concert dat Brassband Breukelen 18 maart 2023 in Theater 4-en-1 gaat geven. Gaat Brassband Breukelen dan een nieuw huwelijk aan, zou u kunnen denken? Nou, ja en nee… Brassband Breukelen wil een nieuw huwelijk aangaan met het publiek en haalt daarvoor van alles uit de (muziek)kast. 

Naast dat de vereniging bijna 105 jaar oud is, zal het onder andere swingmuziek uit de ‘roaring twenties’ ten gehore brengen. Het gaat een nieuwe samenwerking aan met Denise Zeldenrijk. Deze fantastische zangeres komt oorspronkelijk uit Breukelen en zal werk als River Deep, Moutain High en De Zee ten gehore brengen. Klassiekers in een nieuw jasje! De voormalig solotrombonist van Fanfarekorps Koninklijke Landmacht -Edwin Matthee- wordt geleend om de avond compleet te maken. Met Edwin zal Brassband Breukelen in vogelvlucht een muzikale reis door verschillende stijlen muziek maken. 

Vanzelfsprekend komt het oude, het nieuwe, het geleende en het blauwe samen in een spetterend slot. En wat is er nou blauw, denkt u misschien? Neem maar een kijkje op de website https://www.brassbandbreukelen.nl/ en dan snapt u het gelijk. Via e-mailadres bbbreukelen@gmail.com kunt u kaarten bestellen voor dit concert en dan is een kaartje slechts €12,50 en voor kinderen tot 13 is toegang gratis. Brassband Breukelen kijk ernaar uit om u op 18 maart 2023 om 20.00u in Theater 4-en-1 in grote getale te mogen ontvangen.

Locatie