Bovenaanzicht tijdens de bouw
Bovenaanzicht tijdens de bouw Smiemans

Opening Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen 5 november 2022

zaterdag 5 november 2022 11:30 tot 17:00

In augustus 2015 is, met een mailtje naar de gemeente Stichtse Vecht, de eerste stap gezet om een plek te creëren waar met planten, natuur en kennis over natuur en gezondheid, …. gezondheidszorg kan worden gegeven. De stippen op de horizon waren duidelijk. Terug durven gaan naar de basis en tegelijkertijd werken met de kennis van nu. Alle registers opentrekken om zolang mogelijk gezond te blijven en in geval van ziekte of herstel zoveel mogelijk te werken mèt het eigen lichaam, een echte geïntegreerde gezondheidszorg! 

Werken aan je gezondheid is actueler dan ooit. Het is niet voor niets dat integrale leefstijlgeneeskunde steeds bekender wordt. Het menselijk lichaam is een geweldig fenomeen en zoveel van ons huidig vernuft is ontwikkeld door nabootsen wat in de natuur al heel lang heel gewoon is. We zien het vaak niet meer of we zijn wat afgedwaald.

Samenwerken, betrouwbare, kwalitatieve en resultaatgerichte verbinding tussen de rol van medisch regulier en complementaire zorg. In Maarssen komen artsen, therapeuten en coaches samen op 1 plek om jou te ondersteunen en je lekker in je vel te laten voelen. Doe nieuwe energie op bij deze unieke plek in een groene natuurlijke omgeving. 

Tijdens de opening op 5 november zijn er inspirerende sprekers o.a. Rineke Dijkinga (auteur diverse leefstijl-kookboeken) over de innige connectie van je darmgezondheid in relatie tot de bodem van ons voedsel en je brein. Huisarts en ACT therapeut Lidewij Wind geeft een kijkje in de beleving van de huisarts, patiënt en de brug tussen reguliere en complementaire zorg en Ans Hobbelink (AVVN Natuurlijk Tuinieren) spreekt over tuinieren en stressreductie. 

Ervaar het diverse aanbod van ons team. Wat heb jij nodig? Een greep uit het gratis aanbod van de dag. Wil jij een ademhalingssessie bijwonen, de weldaad voelen van rood licht therapie, praktische tools krijgen om makkelijker gezonder keuzes te maken in de supermarkt, systemisch werk, beweging en massage ervaren, de taal van kleurenpsychologie van kleuren leren kennen of hoe je kruiden kunt gebruiken voor vitaliteit. Wil jij zeker zijn van een plekje tijdens de workshop(s) van je keuze, schrijf je dan in via de website: www.voeljelekkerinjevel.nl/workshops

Er zijn zoveel manieren, er is er altijd wel eentje (of meer) die bij jou past! Meld je dus aan voor de workshops, speeddates en belevenissen met de verschillende artsen, therapeuten en coaches. Kom proeven, beleven, voelen en nieuwe energie opdoen: https://www.voeljelekkerinjevel.nl/workshops-opening-5-november

Het complete programma is te vinden op de website: https://www.voeljelekkerinjevel.nl/opening

Opening 5 november 11.30 inloop, programma 12.00-17.00 uur Tuinbouwweg 19b, 3602 AT Maarssen