Oranjevereniging Kockengen
Oranjevereniging Kockengen

Oranjevereniging Kockengen schrapt festiviteiten en herdenking, wel de vlag uit

Nieuws

KOCKENGEN > Geen feest op Koningsdag 27 april en ook rond 4 en 5 mei zijn alle activiteiten rond de Dodenhedenking en Bevrijdingsdag geschrapt door Oranjevereniging Kockengen

De restricties rond corona gooien ook dit haar roet in het eten en geeft de gemeente ook geen vergunningen af. Ook de estafetteloop van LBNK van Wageningen naar Kockengen gaat niet door. ‘Als organiserend comité moeten we ons aan de overheidsmaatregelen houden. Zelf willen we dat ook om de gezondheid van onze inwoners niet in gevaar te brengen’, aldus voorzitter Willem Boele. ’Wij richten ons op de toekomst : als we weer activiteiten mogen organiseren , mogelijk koningsdag 2022 en de 4e en 5e mei 2022. Om toch nog wat sfeer te creëren willen wij u vragen om op koningsdag de vlag uit te steken zodat ons dorp zonder activiteiten er toch nog vrolijk uit ziet. Ook op de avond van de 4e mei willen wij u vragen de vlag halfstok te hangen van 18.00- 20.30 uur.

Oranjeverenging Kockengen vraagt wel om financiële steun aan de inwoners. ‘Al jaren lang brengen wij begin april zo’n 300 kwitanties rond bij onze donateurs om centjes bijeen te brengen voor de festiviteiten. De donateursbijdrage bedraagt 10 euro. Door de corona epidemie hebben wij vorig jaar onze kwitanties niet rondgebracht en dus ook geen centjes vergaard. Ook dit jaar 2021 zullen we niet langs de deuren gaan om donateurs enveloppen te bezorgen. Wel zouden wij u als inwoners willen vragen de Oranjevereniging te steunen door zelf 10 euro aan ons over te maken ten gunste van Oranjevereniging Kockengen ,bankrekening NL 57 RABO 0332807193. U kunt ook 10 euro in een envelop doen en door de brievenbus stoppen op Voorstraat nummer 20 bij voorzitter Boele’, aldus de Oranjevereniging. ‘Voor een mooi koningsdagfeest 2022 – als alles weer mag, naar we hopen- hebben we dan alvast wat in kas voor de bekostiging van alle festiviteiten. Er zijn bij ons enthousiaste comité plannen genoeg maar dat moet financieel ook haalbaar zijn. Uw donatiegeld wordt goed besteed ; we organiseren een koningsdag voor iedereen , voor jong en oud. Ook onze senioren in Overdorp worden niet vergeten. Zodra het maar mogelijk is dit jaar 2021 willen we iets extra’s doen voor de bewoners van Overdorp die het extra zwaar gehad hebben in de corona tijd bij voorbeeld een extra bingoavond.

Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws
Afbeelding
Musical Ruth in De Ark Vrije tijd
Afbeelding
Drie jeugdspelers van FC Breukelen uitgenodigd voor RTO stage bij FC Utrecht Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws